Eğitimli İş Gücü İçin Online Eğitim Projesi: KAS Akademi

KAS, öğrenmeyi kolaylaştırmak ve katkıda bulunmak için eğitim sistemlerinde bilgi ve iletişim teknolojilerinin etkili ve uygun kullanımını destekliyor. Yenilikçi projeleri, zamanında araştırma ve bilgi paylaşım faaliyetlerini desteklemek için 2020 yılında KAS Akademi online eğitim projesini hayata geçirdi.

Kayalar Grup çalışanları için verilen çeşitli eğitimlerin yanı sıra ülkemizde ve dünyada internet bağlantısına sahip her yerden tüm kullanıcıların sisteme giriş yapabildiği KAS Akademi eğitimlerinde ön test, ders ve son test uygulanmaktadır. Eğitim içerikleri bir sunum, görsel ya da Youtube videosu şeklinde sunulmaktadır. Eğitime katılanlara sistem tarafından sertifika veriliyor. Sertifikayı almak için test ve derslerin tamamlanması gerekmektedir. Eğitimde test uygulanmıyorsa kırmızı çerçeveli sertifika, test uygulanıyor ve tanımlanan başarı puanı elde edildiğinde ise mavi çerçeveli sertifika verilmektedir.

KAS-Akademi-Online-Egitim-Projesi

Çeşitli Konularda Eğitim Veriliyor

Şuana kadar, İş Sağlığı ve Güvenliği, Bilgi İşlem, Bakım, Sağlık, Kalite, Çevre, KAS ürün ve sistemleri konularında eğitimler verildi. Bundan sonraki süreçte de ihtiyaç duyulan konularda yeni eğitimler verilmesi planlanmaktadır.

KAS Akademi’de 3.000’den Fazla Katılımcıya Eğitimler Verildi

Sektöründe öncü olan KAS, Koronavirüs tehlikesi başladığı günden bugüne bilgiye ulaşmakta güçlük çeken çalışanlarına ve takipçilerine online kaynaklar ile ücretsiz eğitimler sunmaktadır. Şimdiye kadar 3.000’den fazla katılımcıya toplam 1.521 saat eğitim sağlandı.

KAS, Pandemi Krizini Çözmek İçin Uzaktan Eğitimi Önemsiyor

Pandemi sürecinde okulların kapanması yalnızca öğrenme kaybına değil, aynı zamanda insan sermayesinde daha fazla kayba ve uzun vadede ekonomik fırsatların azalmasına da neden olabilir. Ülkeler şu anda okul kapanışlarını yönetmek için yeni çözümler arayışındadır ve aynı zamanda okullar açıldığında öğrenme sürekliliğini yönetmeye ve uzun vadede sistemi iyileştirmeye hazırlanmaktadır. KAS, ülkemizde öğrenme kaybını azaltmaya yardımcı olmak için uzaktan öğrenme teknolojilerini araştırıyor.

Ücretsiz eğitimlere katılmak için Tıkla>>KAS Akademi sistemine üye olarak sistemde aktif olan eğitimlere hemen katılabilirsiniz.

Sektör Lideri

Sektör Lideri

1. Sınıf Hammadde
1. Sınıf Hammadde
Yüksek Teknoloji
Yüksek Teknoloji