Banyo Bataryası Kullanılan Hammaddeler

Banyo bataryaları, teknolojinin gelişmesi ile hayatımıza dahil olan tesisatlardır. Bu tesisatlar, suların sıcak ya da soğuk olarak ayarlanabilmesini ve kullanımımıza sunulmasını sağlar. Bu sebeple de banyo bataryaları içerisinde kullanılan hammaddelerin sıcaklığa karşı direnç sahibi olması gerekir. Aksi takdirde erime yaşayacak ve bir zaman sonra su damlatmaya başlayacaktır. Bunun yanında, suyun sahip olduğu kireçlenme oranına göre de bir banyo bataryasının üretilmesi önem arz eder. Eğer bu kireç oranına uygun bir batarya üretilemezse, banyolarda istenen refah düzeyi yakalanamaz ve sızdırma, damlatma durumları ile karşılaşılır.

Banyo bataryası tercihinde bulunurken şık bir tasarıma sahip olunmasının yanında bataryalar içerisinde yer alan hammaddelere de dikkat edilmesi gereklidir. Bu sayede bu fonksiyonlardan en iyi şekilde yararlanılacak ve banyo içerisinde herhangi bir sorun yaşanmaması sağlanacaktır. Bunların yanında, banyo bataryaları birden çok çeşit üzerinde oluşturulur. Bunlar, kendi içerisinde hammadde çeşitliliğinin de oluşmasına sebep olmaktadır. Çeşitler arasında yer alan tek kollu ya da çift kollu modelleri inceleyebilir, bu sayede banyo içerisinde bir sus tasarrufu sağlayabilirsiniz. Bu gibi etkenler, doğal yaşamın korunmasına da yardımcı olmaktadır.

Farklı çeşitler dahilinde oluşturulan bu banyo bataryaları, üretim aşamasındayken bakır ve çinkonun karıştırıldığı bir alaşım ile üretilir. Bu alaşım ise pirinç olarak bilinmektedir. Pirincin banyo bataryası üretiminde kullanılıyor olması ise, işleme bakımından kolay bir madde olması ve aşınmalara karşı yüksek direnç sahibi olmasıdır. Bu sayede külçeler halinde bulunan pirinçler belirli ısı dahilinde eritilir ve kaliteli banyo bataryalarının üretilmesi aşamasında kullanılırlar.

Bakır ve çinko sonrasında ortaya çıkan pirinç ile beraber farklı hammaddeler de yine banyo bataryalarının üretiminde tercih edilebilmektedir. Bu maddelerin tamamı farklı dayanıklılık seviyelerine ve farklı aşınma dirençlerine sahiptir. Doğru bir tercih için kullanılan tüm malzemeleri incelemeli ve uzun ömürlü kullanım imkanları için kaliteli hammaddeler tercih edilmelidir. Bu sayede banyonuz içerisindeki bataryalarda herhangi bir sorun yaşamadan yıllar boyu sorunsuz bir kullanım sağlayabilirsiniz.

Banyo bataryası tercihi yaparken hammadde olarak hangi malzemelerin kullanıldığına dair bir incelemede bulunmayı unutmayın.

KAS, kaliteli ve uzman işçilik ile ürettiği sıhhi tesisat ve ısıtma sistemleri ürünleri ile 1970 senesinden beri hayatlarınızı kolaylaştırıyor. Danışmak istediğiniz tüm konularda; info@kas.com.tr adresine mail atabilir veya 0 216 311 35 45 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirsiniz.

Sektör Lideri

Sektör Lideri

1. Sınıf Hammadde
1. Sınıf Hammadde
Yüksek Teknoloji
Yüksek Teknoloji