Duş Bataryası Nasıl Takılır?

Duş bataryaları, günümüzde yoğun olarak tercih edilen ve hemen hemen her banyoda bulunan bataryalardır. İnsanlar için kolay bir kullanım olanağı tanıyan bu bataryalar, doğru kullanım ile beraber sıcak ve soğuk su arasında bir tercih imkanı sunar. Bu sayede duşa girdiğiniz zaman suya ait sıcaklık değerlerini ayarlayabilir ve daha konforlu bir duş deneyimine sahip olabilirsiniz. Peki sahip olunan duş bataryası banyoda nasıl takılır? Gelin buna beraber bakalım.

Duş bataryasını doğru bir şekilde takabilmek için birkaç malzemeye ihtiyacınız var. Bunlar kurbağacık anahtar, boru anahtarı ve İngiliz anahtarıdır. Bunlara sahip olmanız ile beraber duş bataryasını takabilme işleminiz de çok kolay bir hal alacaktır. Tabi bunların yanına uygun numaraları anahtarları da eklemeyi unutmayın. Sökme ve takma işlemleri için vazgeçilmez bir hal alan uygun numaralı anahtarlar, daha basit ve hızlı bir şekilde duş bataryanızı takabilmenizi sağlayacaktır. Bu anahtarın kullanımı ile bataryaya ait bağlantı noktaları daha kolay hareket ettirilecek ve takılış sırasında bataryaya herhangi bir zarar verilmeyecektir.

Anahtarların alt kısmına bir adet bez koymanız, sökme ve takma işlemlerinizin çok daha hızlı gerçekleşmesini sağlayacaktır. Bunlarla beraber duş bataryanızın nasıl takılacağını maddeler halinde şu şekilde açıklayabiliriz:

  • İlk olarak duvara monteli bir S borusuna ihtiyacınız var. Eğer duvarınızda var ise yeni bir boru almanıza gerek yoktur. Fakat bu boruya sahip değilseniz uygun boyutlarda bir S borusu alarak duvara monte etmeniz gerekir.
  • S borunun var olmasından sonra duş bataryasını takmaya başlayabilirsiniz. Bu aşamada ise ilk olarak parlak batarya aynalarının duvara monte edilmesi gerekir.
  • Batarya aynalarının takılması ile beraber duş bataryanızı da takabilirsiniz. İki ucunda eliniz ile çevriliyor olması, çok daha sıkı bir duş bataryasına sahip olmanızı sağlar. Eğer sıkma işlemi yaparken bir diş atlarsanız, tekrar çıkarıp sıkmayı deneyin. Bu sayede herhangi bir gevşekliğin kalmamasını sağlayacaksınız.
  • Tüm sıkma işlemlerinden sonra duş bataryanız hazır hale gelmiştir. Kolay bir çalışma ile hazır hale getirdiğiniz duş bataryasını güvenli ve rahat bir şekilde kullanabilirsiniz.

KAS, kaliteli ve uzman işçilik ile ürettiği sıhhi tesisat ve ısıtma sistemleri ürünleri ile 1970 senesinden beri hayatlarınızı kolaylaştırıyor. Danışmak istediğiniz tüm konularda; info@kas.com.tr adresine mail atabilir veya 0 216 311 35 45 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirsiniz.

Sektör Lideri

Sektör Lideri

1. Sınıf Hammadde
1. Sınıf Hammadde
Yüksek Teknoloji
Yüksek Teknoloji