Eviye Bataryası Ne Demek?

Eviye bataryası, mutfaklarda ve banyolarda kullanılan ve lavabolara monte edilen önemli bir parçadır. Eviye bataryaları farklı dekorasyon seçenekleri sunacak şekilde çeşitli renk ve model seçenekleri ile gelmektedir. Aynı zamanda farklı eviye bataryası marka seçenekleri bulmak da mümkün olur. Normal eviye bataryası şeklinde olabileceği gibi otomatik eviye bataryası ya da su artırma özellikle eviye bataryası modelleri de bulunur.

Eviye Bataryası Çeşitleri Nelerdir?

Eviye bataryası çeşitleri söz konusu oluğunda kullanıcıların farklı beklentilerini karşılayan çeşitlerden bahsetmek mümkün olur. Eviye bataryası tasarımları estetik görünümün yanı sıra işlevselliği de ön plana çıkarır. Bu nedenle bu ürünler bir bütün olarak ele alınarak tasarım yapılır.

Aynı zamanda eviye bataryası çeşitleri farklı malzemelerden de üretilebilir. Pirinç eviye bataryası son yıllarda en çok tercih edilen çeşitler arasında yer alır. Diğer yandan çelik eviye bataryası da uzun ömürlü ve dayanıklı olması nedeniyle kullanıcılar arasında en çok ilgi gören seçenekler arasında yer alır.

Otomatik eviye bataryası, hem suyun akış değerini hem de suyun sıcaklık değerini ayarlamaya izin verir. Fotosel içeren bu batarya modelleri aynı zamanda su tasarrufu yapmaya da yardımcı olur. Hareketi algılayarak çalışan fotosel sistemi, suyun gereksiz yere açık kalmasını önler.

Eviye Bataryası Modelleri Arasından Nasıl Seçim Yapılır?

Eviye bataryası modelleri arasından seçim yapmak için ilk olarak ihtiyaçların belirlenmesi gerekir. Amaç su tasarrufu yapmak ve doğa dostu bir modeli seçmek ise fotoselli ve otomatik eviye bataryası modelleri iyi bir tercih olacaktır. Diğer yandan su akışını ve su sıcaklığını kendiniz kontrol etmek istediğiniz zaman ise normal ya da manuel olarak adlandırılan eviye batarya modelleri yeterli olacaktır.

İhtiyaçların yanı sıra eviye bataryası fiyatları da seçim yaparken dikkat edilecek diğer faktörler arasında yer alır. Eviye bataryası fiyatı bataryanın fonksiyonlarına, modeline ve markasında göre farklılık gösterebilir. Burada önemli olan nokta tüm bu faktörlerin bir arada ele alınarak kapsamlı bir değerlendirme yapılmasıdır. Buna ek olarak eviye bataryasının monte edileceği mekânın genel tasarım ve dekorasyon özellikleri de seçim yaparken dikkate alınabilir.

KAS, kaliteli ve uzman işçilik ile ürettiği sıhhi tesisat ve ısıtma sistemleri ürünleri ile 1970 senesinden beri hayatlarınızı kolaylaştırıyor. Danışmak istediğiniz tüm konularda; info@kas.com.tr adresine mail atabilir veya 0 216 311 35 45 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirsiniz.

Sektör Lideri

Sektör Lideri

1. Sınıf Hammadde
1. Sınıf Hammadde
Yüksek Teknoloji
Yüksek Teknoloji